Susvim á venjingarlegu

1. lið hjá Susvim hevur júst verið á venjingarlegu. Susvim hevur nakrar ferðir havt eina venjingarlegu, tá í svimjiárið byrjar aftur í august. Hesaferð var venjingarlegan í Lissabon, Portugal. Hendan venjingarlegan var eitt sindur annarleiðis, av tí at fyrsti partur var meira sum ein vælfortjent feria hjá okkara svimjarum. Flestu teirra fóru longu avstað beint eftir oyggjaleikinir á Gibraltar. Restin av svimjarunum, saman við nøkrum foreldrum, fóru úr Føroyum 1 august. Ferðalagi kom heim aftur til Føroya týsdagin 13. august.

Ferðaleiðarar á ferðini vóru Anita og Atli Vestergård.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s